POKE PERFECT AMSTERDAM ZUIDAS

POKE PERFECT AMSTERDAM ZUIDAS lekker en snel !

order food online

Recentreview


4 stars out of 219 reviews
23 Oct 2020 at 19:55 Was heel erg zout. Kreeg er zelfs hoofdpijn van. Sorry.
21 Oct 2020 at 18:50 Toppers kreeg nog een gratis (proef) drankje er bij. Eten was natuurlijk heerlijk!
21 Oct 2020 at 17:46 The delivery was great and fast! I wasn't happy with the food of Poke Perfect, i ordered seaweed salad, which they forgot to add and the rest of the food wasn't fresh(
16 Oct 2020 at 20:00 Was redelijk
6 Oct 2020 at 19:55 Delivery was super slow, and they forgot the sauce and extra cucumber.. Very messy..
1 Oct 2020 at 20:55 De veganistische opties zijn heerlijk! De vegan zalm is echt een aanrader
29 Sep 2020 at 19:59 Poke bowl met zalm was niet lekker. Ik had hem zelf samengesteld met mango wat mango drab/saus bleek te zijn. Echt niet lekker, als ik zin heb in mango drab dan bestel ik wel een smoothie.
29 Sep 2020 at 7:26 Heel lekker en grote portie. Alleen jammer van lange bezorgtijd.
11 Sep 2020 at 17:26 Drie vegetarische maaltijden besteld. Snelle bezorging en heerlijk gegeten!
11 Sep 2020 at 1:09 Ik had the witzel besteld waar avocado in zit maar kreeg in plaats van avocado een bak vol komkommer en lenteui. Verder zat er ook een graat in de zalm waar ik bijna in stikte. Ik bestel hier niet nog een keer
9 Sep 2020 at 20:32 Het eten was goed maar de bezorgtijd zoooo lang
2 Sep 2020 at 7:37 Met recht Perfekt!