POKé PERFECT AMSTERDAM ZUIDAS

Recentreview


3.5 stars out of 361 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Poké Perfect Amsterdam Zuidas. Want to know more? Find out more.

8 May 2024 at 11:51 Ik bestel niet meer hier. Steeds vergeten ze iets. Dan weer saus nu weer de tempura crunchies. Ook de toppings wordt steeds meer op bezuinigd. Voor een bedrag van 25 euro vetwacht il wel beter.
16 Apr 2024 at 21:15 Was heel lekker, alleen had ik bij mijn bestelling gezet zonder lente-ui. Toch kreeg ik het helaas wel met lente-ui, wat wel echt ten koste ging van mijn eetplezier
29 Mar 2024 at 17:35 Tasty
19 Mar 2024 at 19:26 Fast preparation. Good quality of food
18 Mar 2024 at 12:27 Very high quality food, nice staff, fast preparation and delivery
7 Feb 2024 at 21:39 Good quality of food, fast service and delivery.
9 Jan 2024 at 20:43 Food was good, but delivery was 40 minutes late on a pre-order.
29 Nov 2023 at 16:46 Na 2 uur me eten gekregen, had aangegeven warm gereserveerd maar ivm de tijd was het koud. verder prima.
13 Oct 2023 at 21:58 Eten was koud. Verkeerde topping en schandalig weinig! Voor 15 euro gegeten en het was niet meer dan een voorgerecht
11 Oct 2023 at 20:50 Ongeveer een half uur te laat. Yakitori was niet warm genoeg, wel lekker. De rest van het eten was okay, maar zeker niet meer dan dat. Ik heb wel eens beter eten van jullie gehad.
27 Sep 2023 at 17:44 Wrong order, asked for a quinoa base and got rice instead
4 Sep 2023 at 9:08 1,5 uur gewacht op 1 pokebowl. Pokebowl was wel lekker, avocado was er wel overheen gevlogen ondanks dat dit extra kost.