POKé PERFECT ZUIDAS

Recentreview


3.5 stars out of 335 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Poké Perfect Zuidas. Want to know more? Find out more.

20 Jan 2023 at 14:25 Niets smaakte vers, sla was bruin en bitter, weinig zalm, zeewier salade smaakloos en muf, evenals de rijst. Veel te weinig dressing, shiracha mayo vergeten te leveren. Al met al niet lekker en helft weg moeten gooien.
19 Jan 2023 at 14:11 No soy sauce. Unbelievable
30 Nov 2022 at 13:43 Disappointing. Very small toppings, we could count the avocado pieces. We even paid for an extra premium topping but we did not receive it.
18 Nov 2022 at 19:02 Heerlijk zoals altijd. Grote porties en lekker bereid. Ze zijn zeker niet 'gierig'met de toppings.
10 Nov 2022 at 21:52 Teleurstellend. Bijna geen toppings, vier blokjes avocado, niet de juiste saus geleverd. Gaat snel achteruit helaas.
2 Nov 2022 at 21:48 Amper zalm en groente, hele karige portie.
14 Oct 2022 at 20:37 De kwaliteit gaat achteruit de laatste tijd, de crunch niet crunchy meer en de warme gerechten koud, zo jammer, ze hadden echt de beste Pokés
1 Sep 2022 at 7:48 De Byo bowl met zalm, komkommer, edameboontjes, mais, zeewiersalade en teriyaki ginger saus was erg lekker. Goede verhouding rijst en ingrediënten. En de stokjes, soja & sriracha saus en servetjes ook ontvangen! Dank Poké Perfect!
31 Aug 2022 at 11:07 Heb extra betaald voor stokjes saus en servetten, maar die heb ik niet gekregen.
30 Aug 2022 at 20:31 Eten was super! Poke perfect dank daarvoor. Alleen thuisbezorgd was erg traag, ze hadden geen bezorger beschikbaar tot dat ik na 1,5 uur belde. Toen kon het ineens wel. Dit is niet de eerste keer bij thuisbezorgd..
6 Jul 2022 at 14:17 Eten was smaakloos en werd achtergelaten bij de receptie zonder bericht
8 Jun 2022 at 16:29 Verhouding sla/rijst was slecht - teveel sla