POKE PERFECT AMSTERDAM ZUIDAS

POKE PERFECT AMSTERDAM ZUIDAS lekker en snel !

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 156 reviews
13 Feb 2020 at 19:44 Toppieee, gezond en lekker
4 Feb 2020 at 20:42 30 minuten te laat zonder even te melden
29 Jan 2020 at 21:49 Lekker, smaakvol en normaal portie ruim voldoende
24 Jan 2020 at 12:25 Ik was telaat thuis en bezorger is terug gekomen om alsnog te brengen! Super lief! Bedankt! Eten was prima alleen avocado wat aan de harde kant.
17 Jan 2020 at 18:31 Everything was done exactly as I expected! Thank you for best timing! Furthermore, I’m so happy with helpful customer service which helped me to solve my mistake immediately.
7 Jan 2020 at 20:29 De vis was wel vers, maar verkeerd schoongemaakt. Heel veel vieze stukjes van de pezen van de vissen. Dus allemaal witte spieren etc. De avocado was echt heel erg bruin en dat is asociaal. Ik bestel vaker bij poke perfect maar ga dit nu niet meer doen
17 Dec 2019 at 22:59 Het duurde wel even maar het was erg lekker! We hebben wel even moeten zoeken en wachten op de bezorger.
13 Dec 2019 at 19:18 Geweldig!
1 Dec 2019 at 14:09 2e keer besteld. Weer heerlijk. Zeker aan te raden
26 Nov 2019 at 23:50 Heerlijk! Hele lieve bezorgerster
26 Nov 2019 at 23:06 2 uur moeten wachten op het eten en na twee keer bellen ook geen compensatie ontvangen helaas
25 Nov 2019 at 14:18 We had a big order and we missed one of the items so people had to share which is very uncomfortable. Also the dishes did not have names on them so we spent quite some time to identify which was which. Not a very good experience.