POKé PERFECT ZUIDAS

Recentreview


4 stars out of 331 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Poké Perfect Zuidas. Want to know more? Find out more.

18 Nov 2022 at 19:02 Heerlijk zoals altijd. Grote porties en lekker bereid. Ze zijn zeker niet 'gierig'met de toppings.
10 Nov 2022 at 21:52 Teleurstellend. Bijna geen toppings, vier blokjes avocado, niet de juiste saus geleverd. Gaat snel achteruit helaas.
2 Nov 2022 at 21:48 Amper zalm en groente, hele karige portie.
14 Oct 2022 at 20:37 De kwaliteit gaat achteruit de laatste tijd, de crunch niet crunchy meer en de warme gerechten koud, zo jammer, ze hadden echt de beste Pokés
1 Sep 2022 at 7:48 De Byo bowl met zalm, komkommer, edameboontjes, mais, zeewiersalade en teriyaki ginger saus was erg lekker. Goede verhouding rijst en ingrediënten. En de stokjes, soja & sriracha saus en servetjes ook ontvangen! Dank Poké Perfect!
31 Aug 2022 at 11:07 Heb extra betaald voor stokjes saus en servetten, maar die heb ik niet gekregen.
30 Aug 2022 at 20:31 Eten was super! Poke perfect dank daarvoor. Alleen thuisbezorgd was erg traag, ze hadden geen bezorger beschikbaar tot dat ik na 1,5 uur belde. Toen kon het ineens wel. Dit is niet de eerste keer bij thuisbezorgd..
6 Jul 2022 at 14:17 Eten was smaakloos en werd achtergelaten bij de receptie zonder bericht
8 Jun 2022 at 16:29 Verhouding sla/rijst was slecht - teveel sla
1 Jun 2022 at 15:14 Too much salad, to little sauce
20 May 2022 at 21:22 Zalm poke bowl besteld, zat geen zalm in
14 May 2022 at 1:14 Normaal is het altijd goed maar deze keer niet. Ik had extra betaald voor kippendij maar dat heb ik niet gekregen. In me poke bowl ontbrak ook avocado en er zat weinig edamame in. Ik vond ook opeens wat stukken sweet potatoes terwijl dat niet hoort.